VALKOSUKLAA-MUSTIKKACOOKIES
3 1/2 dl vehnäjauhoja
100 g rouhittua valkosuklaata
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
150 g voita
1 1/2 dl sokeria
2 rkl siirappia
1 muna
1 dl mustikoita
Sekoita kuivat aineet keskenään. Vaahdota voi ja sokeri, vatkaa muna joukkoon. Lisää siirappi ja kuivat aineet. Lisää mustikat taikinaan vasta kun lusikoit taikinasta nokareita pellille, jotta ne säilyvät kokonaisina. Keksit eivät leviä kovin paljoa, joten niitä kannattaa hieman litistää jottei ne ole uunista otettaessa korkeita kasoja. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
lähde: Piparjuuri -blogi
Kokeilin pienen testierän myös punaisilla viinimarjoilla. Toimii!
Mmmm! Näitähän voisi itsekin kokeilla :)
VastaaPoistaTeeppä se! Mä ainakin tykkäsin hirmusti :)
Poistakiitos ihanasta kommentista :)
VastaaPoista