lauantai 22. maaliskuuta 2014

Pihlajakarkki-kakku

Kuinka monen muun mielestä parhaat kakun täytteet ovat banaani, mansikkahillo ja kermavaahto? Meidän kotoa ainakin löytyy tän perinteistäkin perinteisemmän maun kannattajia, joten sillä linjalla mentiin taas, kun oli iskän synttärit.

Koristelussa halusin koittaa jotain konditoriamaisempaa ja simppelimpää (vaikka yleensä äärettömän simppeli on se vaikein!). Meillä kotona on äiti koristellut lastenkutsujen kakkuja usein pihlajanmarja-karkeilla, ja siitä kumpusi idea käyttää koristeluun kyseisiä sokeripommeja. Alaosan hiput paloiteltuani annoin niiden kuivua hyvän tovin leikkuulaudan päällä, jotta niitä on kuivempina helpompi käsitellä kakkuun aseteltaessa.






2 kommenttia: