perjantai 11. huhtikuuta 2014

Prinsessakakku

Edellisviikonloppuna tehtailin venäläisestä keittiöstä tunnettuja pelmenejä, sekä munkkeja saksanmatkaryhmän myyjäisiin. Seuraavana viikonloppuna oli sitten kakkujuttuja, kun vietettiin äitin syntymäpäivää.
Kakuksi valikoitui monesta eri vaihtoehdosta prinsessakakku, jota en ollut vielä kokeillut. Tein tämän täysin Valion ohjeen mukaan vaniljakiisseleineen ja sokerikreemeineen. 
Koristeet pursottelin ylijääneestä sokerikreemistä, jonka värjäsin elintarvikeväreillä. On noitten ruusujen teko kyllä aika vaikeeta... Tarttis vaan harjotusta lisää ja lisää.



Täältä voi katsoa reseptin: Valio

4 kommenttia:

  1. Upee! Varmasti myös herkullinen :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Liisa! Hyvää se oli, mut täytyy kyl sanoo että tavallinen kermavaahto voittaa ehkä kilvan vaniljakiisseliä vastaan ;)

      Poista
  2. Kiitos kommentistasi! Tulinkin heti vierailulle sinun blogiisi...Kuinka taitava oletkaan käsistäsi!!! Tulevaisuuden lupaus,, hienoa! Terkuin, PIA

    VastaaPoista