Edellisviikonloppuna tehtailin venäläisestä keittiöstä tunnettuja pelmenejä, sekä munkkeja saksanmatkaryhmän myyjäisiin. Seuraavana viikonloppuna oli sitten kakkujuttuja, kun vietettiin äitin syntymäpäivää.
Kakuksi valikoitui monesta eri vaihtoehdosta prinsessakakku, jota en ollut vielä kokeillut. Tein tämän täysin Valion ohjeen mukaan vaniljakiisseleineen ja sokerikreemeineen.
Koristeet pursottelin ylijääneestä sokerikreemistä, jonka värjäsin elintarvikeväreillä. On noitten ruusujen teko kyllä aika vaikeeta... Tarttis vaan harjotusta lisää ja lisää.
Täältä voi katsoa reseptin: Valio
Upee! Varmasti myös herkullinen :P
VastaaPoistaKiitti Liisa! Hyvää se oli, mut täytyy kyl sanoo että tavallinen kermavaahto voittaa ehkä kilvan vaniljakiisseliä vastaan ;)
PoistaKiitos kommentistasi! Tulinkin heti vierailulle sinun blogiisi...Kuinka taitava oletkaan käsistäsi!!! Tulevaisuuden lupaus,, hienoa! Terkuin, PIA
VastaaPoistaKiitos ihanista sanoistasi Pia!
Poista