Mustikkajäädyke
3 dl kuohukermaa
3 munankeltuaista
½ dl tomusokeria tai hienoa sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl + ½ dl mustikkahilloa
2 rkl mustikoita
Vaahdota kerma. Vatkaa keltuaiset, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Sekoita keltuaisvaahdon joukkoon 1 dl mustikkahilloa sekä kermavaahto. Levitä jäädykeseos ja loppu mustikkahillo kerroksittain jäädykevuokaan ja ripottele päälle mustikat. Laita vuoka pakastimeen vähintään 5-6 tunniksi ja peitä se sitten muovilla, mikäli säilytät jäädykettä pidempään.
lähde: Elisabeth Johansson, Jäätelö -kirja
Sitähän se olikin :D
VastaaPoistahttp://nailhai.blogspot.fi/2013/06/haaste.html
VastaaPoistaHaastoin sinut blogissani! ;)
oukhidou :D
Poista