Vaalean kakkupohjan välissä on mustikkamoussea (mustikkaa, purkki vispikermaa, puoli purkkia maitorahkaa, liivatetta mustikoiden määrän perusteella ja sokeria & vaniljasokeria) sekä vadelmaa: toisessa välissä pakastevadelmia ja toisessa sipaisu vadelmahilloa. Päälle keitin kinuskin Valion ohjeella: 1,5 dl kuohukermaa ja 1,5 dl fariinisokeria keitetään n. 7 min.
Koukerot ovat valkosuklaata ja koristeet marsipaania. Ruusuun tosin sekoitin massan tönköstä marsipaanista ja tarttuvasta sokerimassasta, jolloin tuloksesta tuli ihan ok. Koska kakusta tuli aika korkea, sain vihdoin tehdä korinpunos-pursotukset.
Oijoi! Kuola valuu tota katsellessa... Upea ja varmasti tosi herkullinen :)
VastaaPoistaKiitos! Hyväähän se kyllä oli ;)
Poista