sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kinuskikakku

Äitini vietti eilen syntymäpäiviään, ja sen johdosta tein täytekakun.
Vaalean kakkupohjan välissä on mustikkamoussea (mustikkaa, purkki vispikermaa, puoli purkkia maitorahkaa, liivatetta mustikoiden määrän perusteella ja sokeria & vaniljasokeria) sekä vadelmaa: toisessa välissä pakastevadelmia ja toisessa sipaisu vadelmahilloa. Päälle keitin kinuskin Valion ohjeella: 1,5 dl kuohukermaa ja 1,5 dl fariinisokeria keitetään n. 7 min. 

Koukerot ovat valkosuklaata ja koristeet marsipaania. Ruusuun tosin sekoitin massan tönköstä marsipaanista ja tarttuvasta sokerimassasta, jolloin tuloksesta tuli ihan ok.  Koska kakusta tuli aika korkea, sain vihdoin tehdä korinpunos-pursotukset. 

2 kommenttia:

  1. Oijoi! Kuola valuu tota katsellessa... Upea ja varmasti tosi herkullinen :)

    VastaaPoista